Oldal frissítése

FirstBike STREET Pink fékkel

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FirstBike STREET Pink fékkel

Amint a gyermek járni kezd, többet akar tudni. Kutatni, kipróbálni, felfedezni akar. A kis zavargásoknak biztosan tetszeni fog a nagyszerű kidobó, ami lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan és kényelmesen mindenhol tartózkodjanak. Ugyanakkor gyakorolják a mozgások koordinációját, egyensúlyt, erősítik az egyes izomcsoportokat, és ami a legfontosabb, nagyon jól szórakoznak. 2 éves gyermekek számára alkalmas .

A kis kerékpárosok változatosabbá tehetik városnéző útjukat, ha megcsengetik a terméket, amely a termék része . Az élő akadályok azonnal kitérnek az útjából. Abban az esetben, ha a kis kerékpárosnak gyorsan meg kell állnia, megbízható kézifékkel rendelkezik.

Az első BIKE STREET rózsaszín ejektor jellegzetes rózsaszínű, kárpitozott ülés és könnyű felépítésű . Ha jól illő sisakot választasz egy kis kerékpáros számára, akkor nem csak a jó szórakozás, hanem a biztonság is garantált, ha nem választ kanyart.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,83 éves kortól

Szín

Szín Szürke, Rózsaszín

Kapacitás

Kapacitás 35 kg

Ülés magassága

Min. ülésmagasság 30,5 cm
Max. ülésmagasság 44,5 cm

Tömeg

Tömeg 3,9 kg

Jellemzők és felszereltség

Nyomvonalak száma Egynyomvonalú
Design Motor
Kód:  HRAa884
Termékszám:  8719747253021

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15