Oldal frissítése

FIMO Soft 8023 - 10 szín

5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FIMO Soft 8023 - 10 szín

A FIMO egy nagyon jó minőségű, modurithoz hasonló modellező agyag. Különféle tárgyakat, díszeket és dekorációkat alkothat vele. Nagyon könnyű megdolgozni - elég egy kis ideig gyúrni, hogy puha és hajlékony legyen. Miután elkészült a formázással, sütőben kisütheti vagy vízben megfőzheti. A megvásárolható FIMO lakkokkal elvégezheti az utolsó simításokat. A FIMO szinte kimeríthetetlen lehetőségeket kínál. Ébressze fel magában a kreativitást! 

A FIMO Soft 8023 a modellezők kedvelőinek készült. Ennek a nagyszerűen könnyű és puha anyagnak köszönhetően elszabadulhat a fantáziája és szabadon alkothat. Készítsen el bármit, ami csak az eszébe jut! Az elkészült termék szép színes, a sütés után pedig kemény is lesz. Semmi sem szab határt fantáziájának. A FIMO Soft gyurma nincs káros hatással az egészségre. 

A FIMO Soft 8023 gyurma csomagot tíz 25-25 grammos alapszínben küldjük. A gyurmát 30 percen át kell 110°C-on sütni sütőben ahhoz, hogy megkeményedjen.

Legfontosabb előnyök:

  • Formázható és puha gyurma
  • Könnyedén kikeverhet új színeket
  • Kicsomagolása után azonnal kezdheti a modellezést
  • Élvezze az élénk színeket!
  • A gyurmát könnyedén megkeményítheti otthona sütőjében

Csomag tartalma:
10 db 25-25 grammos FIMO Soft gyurma - fehér, sárga, piros, narancssárga, lila, azúrkék, kék, zöld, barna és fekete

Kód:  HRAa2695
Termékszám:  4006608810900

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10