Oldal frissítése

Festékfújó textilfilcek - Flower Style

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Festékfújó textilfilcek - Flower Style

Váljon divattervező belőled a Flower Style festékfújó textilfilcekkel. Hozz létre egyedi, színes, finom virágmintákkal díszített darabokat, amilyenek csak neked lesznek. Csak fogd a fúvókát, sablonokat, és a filctollakat, és alakítsd át trendi darabbá az egyszerű pólót, amit mindenki irigyelni fog majd. Érdekes virágmintákat varázsolhatsz a cipődre, táskádra, farmeredre, blúzodra vagy ruhádra is. Engedd szabadon a képzeleted! A festékfújó textilfilcekkel egyedi és különleges leszel!

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK 2009 június 18-i irányelvének a cseh jogszabályok minden jogi normája szerint a játékok biztonságát illetően. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal ellátott. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 7 éves kortól
Kód:  HRAa1912
Termékszám:  5055374003244

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20