Oldal frissítése

Festékfújó textilfilcek - Butterfly Style

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Festékfújó textilfilcek - Butterfly Style

Váljon divattervező belőled is a Buttefly Style festékfújó textilfilcekkel. Fogd a fúvókát, sablonokat és a textilfilceket, és egy pillanat alatt trendi darabbá változtathatod az egyszerű pólót, amit mindenki irigyelni fog majd. Hozz létre egyedi darabokat pillangós mintákkal, amilyenek csak neked lesznek, vagy ajándékozd meg barátaidat. Semmi nem okoz nagyobb örömet, mint egy kézi készítésű ajándék. Érdekes mintákat varázsolhatsz a cipődre, táskádra, farmeredre, blúzodra vagy ruhádra, stb. Engedd szabadon a képzeleted! A festékfújó textilfilcekkel egyedi és különleges leszel!

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK 2009 június 18-i irányelvének a cseh jogszabályok minden jogi normája szerint a játékok biztonságát illetően. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal ellátott. 

Kód:  HRAa1911
Termékszám:  5055374003237

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20