Oldal frissítése

Light Stax Reptiles

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Light Stax Reptiles

A Light Stax készlet színes, világító  kockákat tartalmaz, amelyek, hála a LED-technológiának,  azonnal felragyognak, amikor csatlakoznak  az alaplaphoz. Nem kell semmilyen speciális kábel sem csatlakozó, a szabadalmaztatott rendszer biztosítja az egyszerű kapcsolódást minden kiegészítő nélkül. A nagyszerű dolog az, hogy a Light Stax kockák teljesen kompatibilisek más típusú LEGO készletekkel is (Light Stax Classic) és DUPLO (Light Stax Junior). Az alaplapon  lehet beállítani több lehetőséget arra nézve, hogy a kocka fénye  villogjon,  állandóan világítson, vagy automatikusan kikapcsoljon. Az alkotások könnyedén használhatóak éjszakai lámpaként is. Kezdődhet a szórakozás a világító kockakészlettel!

Light Stax Reptiles készlet

A Reptiles készlet kockáival négyféle hüllőt vagy dinoszauruszt tudsz felépíteni, követve az utasításokat. Ha ez nem nyeri el a tetszésedet, akkor sincs baj! A fantáziádnak semmi sem szabhat határt. Más elemekkel kombinálva ugyanis bármit összeállíthatsz.

A készlet legfontosabb jellemzői

  • A világító kockákkal többféle hüllőt vagy dinoszauruszt tudsz felépíteni, követve az utasításokat
  • A szabadalmaztatott rendszer nem igényel sem extra kábeleket, sem újabb csatlakozókat
  • A Reptiles készlet kompatibilis más építőkockákkal
  • A Light Stax kockák fejlesztik a képzelőerőt és a motoros készségeket
  • 6 éves kortól ajánlott

A készlet tartalma

  • 105 darabos Light Stax készlet
  • Li-Pol Stax tápegység alaplap
  • USB kábel
  • Használati útmutató

Light Stax készlet

A Light Stax Junior, amely a DUPLO készlettel is kompatibilis három éves kortól ajánlott. A Light Stax Classic (LEGO kompatibilis) pedig legalább 6 éveseknek készült. A LEGO® és a DUPLO® a LEGO Group védjegyei.

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif3050
Termékszám:  4260350560593

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20