Oldal frissítése

Bigjigs Felhúzható, ugráló bohóc

4,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bigjigs Felhúzható, ugráló bohóc

A felhúzható, ugráló bohóc azonnal elnyeri kicsik és nagyok tetszését. Sárgával, kékkel, zölddel vagy narancssárgával szeretnél játszani? Ezt a játékot 3 évesnél idősebb gyermekek számára tervezték és hosszan tartó szórakozást biztosít. A bohóc 7 cm-es és az ár egy darabra vonatkozik. A termék motívumának kiválasztása véletlenszerűen történik.

A játék gyártója az angol Bigjigs cég 1985-ben alakult, amely eredetileg csak fából készült kirakók gyártására specializálódott. Minden játékot kézzel és nagy szeretettel készítettek a tulajdonosok, akik aztán értékesítették termékeiket a piacon. A játékok rövid időn belül nagy népszerűségre tettek szert az ügyfelek körében, ezért kibővítették a kínálatukat egyéb játékokkal is, később pedig a postai kézbesítést és a katalógusból történő rendelést is lehetővé tették. A Bigjigs cég továbbra is az alapító család tulajdona és ma már nemcsak Nagy-Britanniában, hanem Európa számos országában látja el játékokkal az elégedett ügyfeleket. Minden Bigjigs fa játékot Angliában terveznek. A Bigjigs játékok minőségét ellenőrizték és megfelel a feltételeknek, így az EU-ban és az USA-ban is értékesíthetők.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 7 cm
Kód:  BGJ262
Termékszám:  691621009963

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15