Oldal frissítése

Felfújható Stegosaurus

Kiegészítők a termékhez

Felfújható Stegosaurus

Ez a gyönyörű felfújható Stegosaurus a kisebb és a nagyobb gyerekeket egyaránt elbűvöli. Használható a szobában dekorációként, mely különösen az őskori állatok kis rajongóinak nyeri majd el a tetszését. A játékkal a szabadban is lehet játszani - például a kertben vagy a medencében. Gyermeked rengeteg örömöt lelhet benne, és mivel a teste puha, sérülésveszélytől sem kell tartanod. A Stegosaurus oktatási segédeszközként is szolgálhat, melynek segítségével bevezetheted a gyereket az őskor világának rejtelmeibe. Szerezz be egy olyan játékot a gyermekednek, amellyel rengeteg mókában lesz része!

A játék tulajdonságai

  • Hossza 118 cm
  • Magassága 51 cm
  • Felfújható

A kedvenc dinoszaurusz

A Stegosaurus egy jól ismert dinoszaurusz-alfaj, mely a késő jura időszakban élt. Nevét - melynek jelentése „fedeles gyík" - a hátán zsindelyszerűen egymásra fektetve elhelyezkedő páncéllemezekről kapta. A nyakán kisebb, a hátán és a farka kezdeténél nagyobb méretű, függőlegesen álló rombusz alakú páncéllemezek sorakoztak. Ez a kedvelt dinoszaurusz-alfaj egyetlen gyerek gyűjteményéből sem maradhat ki!

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa6765
Termékszám:  894680000340

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20