Oldal frissítése

Felfújható multifunkciós játszótér HECHT 59072

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Felfújható multifunkciós játszótér HECHT 59072

Minden gyermek álma egy saját felfújható játszótér, ahol barátai szórakoztathatják hosszú napokig. Legyen szó fociról, kosárlabdáról, röplabdáról, vagy kidobósról, a Hecht felfújható ugrálóváron mind megoldható. Két kosár, két kapu és egy háló található középen. A könnyű és puha kialakítás ideális a vad gyerekjátékokhoz. A gyerekek két csapatot alkotnak, egy csapatban akár öt játékos játszhat. Vigyázzon gyermekeire a saját játszótérükön, ahova meghívhatják a barátaikat a közös játékhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyszerű össze- és szétszerelés
  • Tartalmaz egy praktikus készletet tapaszokkal, szegekkel és ventilátorral
  • Rendkívül jól tárolható
  •  Tartós anyag
  • Méretek (Sz × Ma × Mé): 335 x 180 x 800 cm
  • Súly: 22,5 kg

Bárki számára kivitelezhető

Felejtse el a hosszadalmas utasításokat, a Hecht Felfújható játszótér felépítése rendkívül egyszerű. A kijelölt helyeken kiteríthető a csavarok megerősítésével (tartalmazva), és a ventilátorhoz csatlakoztatva 230 V / 50 Hz-n. A játszótér két percen belül felfújva és használatra készen áll. A ventilátor stabil mennyiségű levegőt tart az ugrálóvárban a játék során a végén pedig egyszerűen leengedi a levegőt és elrakja későbbi felhasználásra.

 
Kód:  HRAa6239
Termékszám:  8595614902120
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20