Oldal frissítése

Felfújható bivaly

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Felfújható bivaly

 

Lepje meg gyermekét egy eredeti ajándékkal, amely nemcsak örömet szerez nekik, hanem hosszú órákra leköti és szórakoztatja is őket. A gyerekek számára 2 éves kortól a felfújható játékok a legideálisabbak, mivel minden szempontból biztonságosak, érdekesek és praktikusak. Ez az aranyos bivaly biztosan hűséges cimborája lesz gyermekének a játék közben.

Legfontosabb jellemzői

  • Megfelelő méretekkel rendelkezik
  • Szép design
  • Élénk színek
  • Jó minőségű anyag
  • Kényelem és biztonság

Univerzálisan használható

A játék mosható, vízálló és az egészségre ártalmatlan anyagból készült, ezért teljesen mindegy, hogy a felfújható állatkával a gyermekek hol játszanak. Magukkal vihetik a kádba, a medencébe, a pokrócra vagy a kiságyba. A játék teljesen biztonságos a lekerekített éleinek és a kis súlyának köszönhetően. Többféle funkcióban használható, lehet vele labdázni, használható úszógumiként, vagy betöltheti a házi kedvenc szerepét is.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  HRAa5567
Termékszám:  8593367346420

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15