Oldal frissítése

Fekete-fehér rajztábla

3,6 15 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Fekete-fehér rajztábla

A Marionette rajztábla ideális minden olyan óvodás gyermek számára, aki időben fel szeretne készülni arra, ami az iskolában vár majd rá. Megtapasztalhatja saját bőrén, milyen érzés lesz az iskolatáblánál állni. Az egyik oldalán egy fekete hátterű tábla található, amelyet krétával való rajzoláshoz terveztek. Ha megfordítod, varázsütésre prezentációs táblává változik (kifejezetten flipchartokhoz tervezve).
Függetlenül attól, hogy melyik oldalt használod, a létrehozott munka gyorsan törölhető, így a tábla mindig kész feladata betöltésére. A rajzterület alatt praktikus rekeszben tárolhatod a tűket, krétákat és szivacsokat. A csomag tartalmaz egy fekete jelölőtollat és 3 színes krétát (rózsaszín, sárga, kék). Ha hosszú ideig nem használod a táblát, könnyedén összehajthatod, hogy ne foglalja a helyet a lakásban.
Paraméterek és specifikációk:
Anyag:
fa
Méret:
65 cm
A csomag tartalma:
tábla
fekete jelölőtoll
3 ceruza
szivacs

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretek

Hosszúság/mélység 41 cm
Szélesség 45 cm
Magasság 65 cm

Felszerelés és rögzítés

Felszerelés Tolltartó
Rögzítés Állvány

Tulajdonságok

Tulajdonságok Kétoldalas (forgó)
Rendeltetés Írás táblafilccel, Írás krétával
Felület Lakozott, Fekete krétás
Keret Fa
Kód:  HRA735q
Termékszám:  8594166091061

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15