Oldal frissítése

Farsangi jelmez - Kalóz M-es méret

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Farsangi jelmez - Kalóz M-es méret

Farsangi jelmez - A kalóz egy nagyszerű farsangi jelmez lehet gyermeke számára. 5-9 éves és 120-130 cm magasságú gyerekekre szabták. Ugyan a jelmezt a fiúknak szánták, a lányoknak is megfelelő lehet. A csomag tartalma egy 54 cm-es mellényes póló és egy 60 cm hosszú nadrág, egy csatos öv, egy kendő és a jelmez nélkülözhetetlen része, a féloldalas szemfedő. A készlet nem tartalmazza a kardot és a parókát, amelyek csak az illusztráció részei a képzelete beindítására. Most már csak annyi a feladata, hogy szakállal díszítse a gyerek arcát, karját pedig szablyával vagy pisztollyal szerelje fel - a kalóz illúziója tökéletes lesz.

A kalózjelmez nagyon kényelmes így a gyermeke jól érzi majd magát a különböző versenyek, játékok és a tánc során is, melyek minden farsangi mulatság elengedhetetlen részei. Ezenkívül nem csak a gyermek természetét, de a kalandjátékok iránti rajongását is megragadja majd. A gyermeke biztosan látott már olyan filmeket, amelyek kalózokról szólnak, úgyhogy nem okoz majd gondot neki beleélni magát ebbe a szerepbe. Segítsen gyermekének az apró részletekben, hogy még tökéletesebbé váljon a jelmez, és élvezze a csodálatos farsangi pillanatokat vele együtt!
A csomag tartalma:

  • Póló
  • Nadrág
  • Csatos öv
  • Kendő
  • Szemfedő


Méret:
120-130 cm
Ajánlott életkor:
5-9 év
 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól

Jelmezek

Nemzetközi méret M
Alkalmas Gyerek
Téma Kalóz
Kód:  KOS007d
Termékszám:  8590756554824

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10