Oldal frissítése

Farmos fűzőcske

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Farmos fűzőcske

Olyan játékot szeretnél, amelyet gyermekeid igazán élvezni fognak? És nem csak ideig-óráig? A fából készült játékok nemzedékről nemzedékre öröklődnek. Amikor a gyerekeid a saját gyermekeiknek veszik elő a poros dobozból az állatkákat, mosolyogva nosztalgiáznak majd arra emlékezve, milyen jó is volt velük játszani. Az állatos farm fűzőcske csodálatos készségfejlesztő játék, amely fejleszti a finom motorikus készséget, a képzelőerőt és az érzékelést. Élvezzétek a legszebb pillanatokat együtt!

Fő előnyei

  • Az alkalmazott festék kifejezetten játékokhoz készült, tartós és ártalmatlan
  • Minőségi, természetes ellenálló anyagból
  • A játék megfelel a készségfejlesztő játékokkal szemben támasztott követelményeknek - fejleszti a finom motorikus készséget, a képzelőerőt és az érzékelést 
  • Csomag mérete: 33 × 22 × 4 cm
  • 12 db felfűzhető figura

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,5 éves kortól
Kód:  HRAa9677
Termékszám:  3048700024336

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15