Oldal frissítése

Fantacolor Design 300 db

Kiegészítők a termékhez

Fantacolor Design 300 db

A FantaColor Design egy felsőkategóriás mozaik kit, amit a gyerekeid sose fognak megunni. A készlet úgy lett tervezve, hogy fejlessze a fantáziát, a kreativitást, az összefüggés kereső és a finom motoros készségeket a négy év feletti gyermekeknél. A készlet perforált játéktáblákból és különböző színű, fejátmérőjű és formájú pálcikákból áll. Ezeket a pálcikákat a táblába szúrva a gyerekek különböző képeket és mintázatokat tudnak kialakítani. Minden egyes darab kiváló minőségű műanyagból készült, így mindennapos használat során sem lesz velük semmi probléma. Amikor vége a játéknak, az egészet egy praktikus tartóba lehet elrakni, így nem szóródnak szét az alkatrészek.

Műszaki adatok:

Anyaga:
minőségi műanyag

Darabok száma:
300

Pálcika átmérő:
10, 15 és 20 mm

Ajánlott kor:
4+

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról és jogszabályairól szóló rendeletének, ami a cseh szabályozással is egyetértésben van. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik a termék.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Gyöngyök

Gyöngyök száma 300 db
Anyag Műanyag
Kód:  HRAa1905
Termékszám:  8007905009000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05