Oldal frissítése

Bigjigs Falusi játékbolt gyermekeknek

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bigjigs Falusi játékbolt gyermekeknek

Ezt a fából készült falusi játékboltot imádni fogják gyermekei, és a szobája díszévé válhat. A játékbolt árukkal teli polcokat tartalmaz, illetve egy órát is, melynek mutatói mozgathatóak. A játék szett kiváló minőségű és tartós fából készült, ezen felül pedig vidám színekben pompázik. Gyermekei biztosan élvezni fogják az ezzel való játékot ezzel gazdagítva képzelőerejüket is. Az exportált árucikkek, pénztárgépek és mérlegek nem tartoznak a szetthez.

Paraméterek és specifikációk:

Anyag:
fa

Méret:
136 x 103 x 85 cm

Ajánlott kor:
3+

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK játékok biztonságáról szóló irányelvének. Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal is.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méret és súly

Hosszúság/mélység 85 cm
Szélesség 103 cm
Magasság 136 cm

Méretek

Hosszúság/mélység 85 cm
Szélesség 103 cm
Magasság 136 cm
Kód:  BGJ002
Termékszám:  691621023549

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05