Oldal frissítése

Fajátékok - Csúzli golyókkal

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Fajátékok - Csúzli golyókkal

Minden gyermeknek ki kell próbálnia a klasszikus, jól bevált, generációkat szórakoztató, régi játékokat, mint amilyen a csúzli! Ez a fából készült csúzli modern kialakítású és tökéletes választás minden kis csibésznek. A csúzli fel van szerelve egy erős gumiszalaggal és tartozik még hozzá tíz színes golyó. Amikor ezzel játszanak, a gyerekek nem csak jól szórakoznak, hanem javítják a kézügyességüket és a kéz-szem koordinációt is.

Tulajdonságok:
A csomag tartalma:Csúzli gumival10 golyó
méretek:
14 x 3,5 x 20 cm
Ajánlott kor:
3 éves kor fölött
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i,  a játékok biztonságáról hozott törvénynek és minden cseh szabályozásnak. Megfelelőségi nyilatkozat mellékelve.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól, 5 éves kortól
Kód:  HRAa4103
Termékszám:  4020972063571

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20