Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Fa motoros játék - Formák rakása pálcikákra

4,8 29 értékelés
5 090 Ft

Fa motoros játék - Formák rakása pálcikákra

Tegye kellemessé gyermeke számára a fejlődés időszakát, és segítsen neki megismerni a világot! Mindezt, és még ennél is többet nyújt a BIGJIGS gyártó oktató, fából készült játéka. A játék több, színes alakzatból és egy fatáblából áll, amelyen tíz rudacska található. Az egyes alakzatokat a megfelelő rudakra kell illeszteni. Ez a játék nagyszerű módja a finommotorika fejlesztésének, a szín- és alakfelismerés gyakorlásának és a számokkal való ismerkedésnek.

Legfontosabb jellemzői

  • Tanulás játékkal
  • Minőségi fa alapanyag
  • A finommotorikus készségek fejlesztése
  • A színek és a formák gyakorlása
  • Számokkal való ismerkedés
  • 12 hónapos kortól ajánlott

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Anyag

Anyag Fa
Kód:  HRAa8963
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621530948

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10