Oldal frissítése

Fából készült motoros játék - Felrakni és elforgatni

4,6 7 értékelés
6 390 Ft

Fából készült motoros játék - Felrakni és elforgatni

A húzd és tekerd oktató játék jó minőségű fából készült, amelyet az egészséget nem károsító lakkal vontak be. A játék vidám és színes kialakítása rögtön szembe tűnik. A készlet egy táblát tartalmaz, amelyen 3 farúd található. A farúdra rá kell húzni a megfelelő alakzatot, és folyamatos tekeréssel a rúd aljára kell juttatni azt. A játék a finommotorika fejlesztésére és gyakorlására készült, továbbá segíti a formák és a színek felismerését, és nem utolsó sorban hosszú órákon át szórakoztatja a kicsiket.

Műszaki adatok:

Anyaga:
Minőségi, lakkozott fa

A csomag tartalma:
Egy tábla 3 rúddal
9 db felhelyezhető alakzat

Ajánlott kor:
2+

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  BGJ128
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621023761

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15