Oldal frissítése

Jégvarázs játszóház - Jég Királyság

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jégvarázs játszóház - Jég Királyság

A Jégvarázs Jég Királyság kicsi és nagy rajongói most saját hőseik kalandjait tapasztalják saját otthonaik kényelméből. Hagyd, hogy a kicsik képzelete átvegye az uralmat ebben a játszóházban, amely a modern klasszikus mese ihletett. A ház tartós műanyagból készült és beltéri vagy kültéri használatra alkalmas. Érdekes részletei, beleértve az ablakot, az ajtót és a funkcionális kulcslyukat, fantasztikus és felejthetetlen játékot biztosítanak.

Minden gyerek szereti a saját játszóházával járó szabadságot, és a Jégvarázs játszóház biztosítja a megfelelő mértékű függetlenséget és szeszélyt. A ház elegendő helyet biztosít gyermeke és barátai számára, továbbá biztosítja a magánéletet és a gyermek számára a belső tér megteremtésének lehetőségét. Hagyd, hogy a gyerekek kreativitása átvegye az irányítást ebben a bájos játszóházban.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Méretek

Hosszúság/mélység 95 cm
Szélesség 90 cm
Magasság 110 cm

Innen ismerheted

Téma Jégvarázs
Kód:  HRAa6744
Termékszám:  7290101050308

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05