Oldal frissítése

Fából készült játék pop-up szivárványos állatok

Fából készült játék pop-up szivárványos állatok

Van otthon egy játékos kisgyermeked? Fa játék Pop-up szivárványos állatok a megfelelő szórakozás lesz számára. Első pillantásra bájos illusztrációkkal bájos illusztrációkkal stabil alapon. A kis pillangók közvetlenül arra invitálnak, hogy részletesen megvizsgálja őket. De amint a kisgyermeked megragadja az egyik állatot, a játék elkezdődik. A fő feladat az, hogy az egyik lyukba egy fából készült rudat helyezzünk be. Ha sikerül, a macska vagy az egyik madár egy boldog ugrással jutalmazza a gyerekeket. A fából készült, felugró szivárványos állatok szintén bájos kiegészítői a gyermekszoba belsejének.

A Wooden Toy Pop-up Rainbow Animals legfontosabb jellemzői

  • A Pop-up Rainbow Animals egyszerű játéka még a legkisebbeket is magával ragadja.
  • Az egyes részek bájos kialakítása játékra hívja a kisgyermeket.
  • A felugró szivárványos állatok nem mérgező fából készültek.
  • Magával ragadó játék fejleszti a finommotoros készségeket és a szem-kéz koordinációt
  • A Rainbow Animal Pop-up fa játék tökéletes a koncentráció és a türelem gyakorlásához.
  • 12 hónapos kortól alkalmas gyermekeknek

Fa játék Jumping Rainbow Animals elősegíti a fontos készségek fejlődését

A felugró szivárványos állatok nem csak az idő eltöltéséhez nyújtanak szórakozást. Ennek a vidám játéknak az ötletes kialakítása és egyszerű szabályai még a legkisebbeknek is megfelelnek. Játék közben kellemes módon fejlesztik a finommotorikus készségeket és a szükséges szem-kéz koordinációt. Ráadásul, ha nehezen húznak vissza minden egyes felugró szivárványállatot, gyakorolják a koncentrációjukat és a türelmüket, ami biztosan jól fog jönni.

A fából készült Pop-up szivárványos állatok megszépítik gyermeke szobáját

A felugró szivárványállatok egyszerű használatukkal gyönyörködtetik a gyerekeket. De bájuk nem ér véget a játékkal - a fantáziadús illusztrációknak köszönhetően a szobájuk aranyos kiegészítője is lesz. A felugró szivárványos állatok pasztellszínei fiúknak és lányoknak egyaránt tetszeni fognak.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól
Kód:  HRAnk004959
Termékszám:  3070900061057
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15