Oldal frissítése

Bigjigs fa tehervonat

7 690 Ft

Bigjigs fa tehervonat

A Bigjigs egy 1985-ben alapított angol cég, amely annak szenteli tevékenységét, hogy a legcsodálatosabb fajátékokat készítse. Fő értékük a vevő elégedettsége, rendíthetetlen elkötelezettségük a minőség és az általuk felhasznált anyagok eredetisége iránt. Hagyd, hogy magával ragadjon az anyagok természetessége és tudd milyen is - jót játszani, fával játszani.

A Bigjigs Favonat Világa igazán legyőzhetetlne lehetőségeket kínál - használd a kreativitásod és alkoss olyan vasúti világot felhasználva a fasíneket, melyről mindig is álmodtál. A játékok nem csak a gyermekeknek lettek tervezve, hanem bárkinek aki a vonat szerelmese. Ennek a kiadásnak minden darabja kombinálható más úttörő márkákkal, ezért úgy válogathatod össze a darabokat, ahogy kedved szabja.

Ez a gyönyörű piros gőzmozdony három teherkocsival kapható. A készlet tartalmaz két darab vasútvonalat. Ennek köszönhetően ez a készlet tökéletesen kiegészíti a korábbi vonatkészleted.

Fajta:
Tehervonat

Hosszúság:
30 cm

Ajánlott kor:
3 éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tulajdonságok

Sín típusa Mechanikus
Pálya hossza 300 mm
Anyag Fa

Csomagolás

Pályarészek száma 2
Csomag tartalma Sínek, Vonat

Összeállított pálya méretei

Hosszúság/mélység 30 cm
Kód:  BGJ314
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621091821

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15