Oldal frissítése

Bigjigs fa készlet - 40 részes

18 790 Ft

Bigjigs fa készlet - 40 részes

A Bigjigs egy 1985-ben alakult angol cég, amely a legcsodálatosabb fa játékok készítésének szenteli a tevékenységét. A legfőbb fókuszuk a vevői elégedettség és a megalkuvást nem ismerő elkötelezettség a felhasznált anyagok eredetiségét és minőségét tekintve. A természetes anyagból álló készlet biztosan Önt is elvarázsolja majd, így ha kellemes játékot szeretne gyermekének, válasszák a fa kisvasút készletet!

A Bigjigs fa kisvasút készlet igazán kivételes lehetőséget kínál - használják a kreativitásukat és hozzanak létre különböző vasútvonalakat a fa vonat szettből úgy, ahogyan azt mindig is elképzelte. A játék nem csak a gyermekeknek nyújt kiváló szórakozást, hanem a vonatok szenvedélyes szerelmeseinek is. Az ebben a készletben található összes játék kiválóan kombinálható más márkák játékaival a piacon, így az egyéb alkatrészek kiválasztásakor nem kell aggódnia a korlátozások miatt.

A nyolc négykerekű vonat minden kis utazót elragadtat majd. Negyven elemből áll, amelybe nem csak a vasúti sínek, hanem az apró részletességgel rendelkező kiegészítők széles skáláját is magában foglalja.

Műszaki adatok:

Téma:
Nyolc négykerekű vonat

Méretek:
104 x 46 cm

Ajánlott kor:
3 év

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tulajdonságok

Sín típusa Mechanikus
Anyag Fa, Fém

Csomagolás

Pályarészek száma 15
Csomag tartalma Tartozékok, Figura, Sínek, Híd, Vonat, Vonatvasút, Autó

Összeállított pálya méretei

Hosszúság/mélység 46 cm
Szélesség 104 cm
Magasság 7,5 cm
Kód:  BGJ369
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621090121

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15