Oldal frissítése

Bigjigs Set pályák 24 rész

5 5 értékelés
10 290 Ft

Bigjigs Set pályák 24 rész

A Bigjigs egy angol cég, melyet 1985-ben alapítottak. Ez a létesítmény azóta is a legjobb minőségi fa játékokat gyártja. A legfőbb hangsúlyt a vásárlók elégedettségére, de ami még ennél is fontosabb, a felhasznált anyagok eredetiségére és minőségére fektetik. Hagyja magát elbűvölni a legtermészetesebb fa anyagból készült játékokkal! - Játsszon fával, tele mókával!

A Bigjigs Wood Train World fából készült vasútjai Önnek valóban verhetetlen lehetőségegek kínálnak - használja kreativitását, és alkosson egy olyan vasútvonalat, amelyről mindig is álmodott, a szettben található faelemek használatával. A játékot nem csak gyermekeknek tervezték, hanem a vonatok szerelmeseinek egyaránt. Az összes vonat és játék, amely ebben a kiadásban szerepel kombinálható más márkák által készített vasútpályákkal is, tehát a készlet bővítésének lehetősége határtalan.

Ebben a szettben 24 db vasúti sín alkotórész található. EzáltalÖn eddigi kollekcióját tetszése szerint bővítheti.

Műszaki adatok:

Tartalom:
24 részból álló vasúti pálya

Ajánlott kor:
3 éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tulajdonságok

Sín típusa Mechanikus
Anyag Fa

Csomagolás

Pályarészek száma 24
Csomag tartalma Sínek
Kód:  BGJ348
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621090572

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15