Oldal frissítése

Bigjigs Station Grand Central Station

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bigjigs Station Grand Central Station

A Bigjigs egy 1985-ben alakult vállalat, mely annak szenteli tevékenységét, hogy a legcsodálatosabb fából készült játékokat alkossa meg. Fő értéke a vevői elégedettség és a megalkuvást nem ismerő elkötelezettség a felhasznált anyagok minőségével és eredetiségével szemben. Varázsoljon el téged is a legtermészetesebb anyag, és tudd meg, milyen igazán jót játszani a fával.

A Bigjigs Fa Vonat Világa egyedülálló lehetőségeket kínál számodra - használd kreativitásod és alkoss meg egy olyan vasút világot, amelyről mindig is álmodtál, a fából készült vasúti sínek készletének segítségével. Ezek a játékok nem csak gyerekeknek készültek, hanem a vonatok elkötelezett szerelmeseinek is egyaránt. A vonatok és egyéb játékok ebben a kiadásban más szettekkel is kombinálhatóak, így a választék sem limitált a tartozékok tárházából.

Élvezze ezt a hatalmas vasútállomást melyhez négy vágány, egy kétszintes parkoló felhajtóval, egy lift és helikpoter torony is tartozik. A készlet magán az állomáson kívül tartozékok széles tárházát tartalmazza, valamint izgalmas fából készült apróságokat is rejt.

Műszaki adatok:

Téma:
Grand Central Station Állomás

Méretek:
50 x 30 x 22 cm

Ajánlott kor:
3 éves kortól

Kód:  BGJ384
Termékszám:  691621092019

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10