Oldal frissítése

Bino Fa puzzle - Kisvakond

5 8 értékelés

Bino Fa puzzle - Kisvakond

Gyönyörűen illusztrált puzzle a gyermekek kedvenc hősével, Kisvakonddal és barátaival. Ezzel a kirakós játékkal a gyerekek gyakorolják az alakzatokat, hogy kivágják a sziluetteket a táblán. A szórakozás mellett a logikus gondolkodás, a képzelet és a motoros képességek is kellemes formájában fejlődnek. A darabok fából készültek, és praktikus fogantyúkkal vannak ellátva, ami megkönnyíti a használatát a gyerekek számára.
Műszaki adatok:
Darabszám:
11
Anyaga:
fa
Ajánlott kor:
1 év
A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlamenti és Tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. Természetesen rendelkezik CE-megfelelőségi nyilatkozattal is.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Darabszám

Darabszám 11 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fa
Téma Filmek és sorozatok

Innen ismerheted

Téma Kisvakond

Puzzle jellemzői

Puzzle típusa Berakós

Játék kategória

Játék kategória Puzzle
Kód:  HRAa873
Termékszám:  4019359137257

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20