Oldal frissítése

Fa útvesztő

Fa útvesztő

Végigjut a vidám kisautó az útvesztőn? A játékautóval ellátott fa labirintus szórakoztató játék a kisgyermekek számára. A játékkal egy vagy két játékos vehet részt egyszerre. A fémgömbös játékautót az őt felfüggesztő zsinór segítségével kell végigvezetni az útvonalán. Ha azonban az autó lefordul az útról, és eléri az utat szegélyező egyik lyukat, a labda kiesik, és újra kell indulnia. A játék segítségével a gyermek megtanulja összehangolni a két kéz munkáját a vizuális érzékeléssel, és közben gyakorolja a türelmet. A fa labirintus minőségi fából készült, és egészségre ártalmatlan festékekkel színezték. A játék fejleszti a gyermekek motorikus képességeit, koncentrációját és türelmét. A fa labirintus 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára. 

A Fa labirintus főbb jellemzői

  • A játékautóval ellátott fa labirintus szórakoztató játék a kisgyermekek számára
  • A játékot egy vagy két játékos játszhatja
  • A fémgömbös játékautót az őt felfüggesztő zsinór segítségével kell végigvezetni az útvonalán
  • A játék segítségével a gyermek megtanulja összehangolni a két kéz munkáját a vizuális érzékeléssel, és közben gyakorolja a türelmet
  • A fa labirintus minőségi fából készült, és egészségre ártalmatlan festékekkel színezték
  • A játék fejleszti a gyermekek motorikus képességeit, koncentrációját és türelmét
  • A fa labirintus 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára

  • Méretek:
    25,5 × 34,5 × 16 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Anyag

Anyag Fa, Fém, Textil
Kód:  HRAbz00449
Termékszám:  6934510506643

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10