Oldal frissítése

Fa tanszerek - Szorzó kocka

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fa tanszerek - Szorzó kocka

A matematika iskolai oktatásának fából készült segítője megkönnyíti a gyermekek számára a szorzás elvének megértését. A pontos kidolgozás leegyszerűsíti a számolást. Az alap 81 kockából áll, amelyek könnyen eltávolíthatóak a padról. A kocka egyik oldalán egy példa található, a másik oldalra fordulva az eredmény jelenik meg. A gyerekek könnyen ellenőrizhetik számításuk pontosságát. Az készlet egyénileg és osztálytszinten is használható.
A fa szorzó kocka CE jelzéssel ellátott, és az EN 71 játékok biztonságára vonatkozó európai szabvány szerint lett gyártva. A használt festékek speciálisan gyermekjátékokhoz készültek, ártalmatlanok és ellenállóak a kopásnak és a gyermek nyálának. A felhasznált fát az erdősítési programban részt vevő erdészeti vállalatok szolgáltatták. Vásárlásuk segít fenntartani a természetesen növekvő erdőket.

 
Kód:  HRAa6032
Termékszám:  4020972075833

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15