Oldal frissítése

Fa széles behelyezés puzzle - Safari

3 890 Ft

Fa széles behelyezés puzzle - Safari

Bigjigs egy angol cég 1985-ben alakult, amely annak szenteli tevékenységét, hogy a legcsodálatosabb játékok fából. A fő előnye a vevői elégedettség és a megalkuvást nem ismerő elkötelezettségét a minőség és az eredetiség a felhasznált anyagok. Nechte se okouzlit tím nejpřírodnějším materiálem a poznejte, jaké to je - hrát si opravdu kvalitně, hrát si se dřevem.

Ezek fából készült puzzle széles beillesztés egy nagyszerű játék minden gyermek számára.Erre a játék fő jellemzői a vastagsága az alkalmazott anyag - 2 cm. Ez nagyban megkönnyíti a fogást az egyes darabokat, valamint javítja a biztonsági teljesítményt.

Műszaki adatok:

téma:
szafari

méretek:
33 x 8 x 2 cm

Ajánlott kor:
18 hónap

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 1,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 1,5 éves

Darabszám

Darabszám 5 db

Téma

Téma Állatok

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fa

Puzzle típusa

Puzzle típusa Berakós

Összeállított puzzle méretei

Magasság 8 cm
Szélesség 33 cm
Kód:  BGJ225
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621200155

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15