Oldal frissítése

Bigjigs Fa puzzle - Traktor

5 3 értékelés
3 590 Ft

Bigjigs Fa puzzle - Traktor

Az 1985-ben alakult angol Bigjigs cég elkötelezetten törekszik arra, hogy minél csodálatosabb játékokat állítson elő fából. Kiemelt hangsúlyt helyeznek a vevők elégedettségére, a minőségre, valamint a felhasznált anyagok eredetiségére. Engedd, hogy téged is elbűvöljenek a teljesen természetes anyagok, és ismerd meg azt a remek érzést, amelyet a fából készült játékokkal való játék élménye jelent.

A Bigjigs fa kirakójátékai mindig a márkától megszokott kiváló minőségben készülnek, színes képekkel és érdekes témákkal ösztönzik a gyermekek képzelőerejének fejlődését. Csak válaszd ki gyermeked kedvenc témáját, és már indulhat is a móka. A kirakójátékok azért olyan népszerűek, mert a játék és a szórakozás mellett fejlesztik a gyermekek finommotorikus készségeit, valamint szín- és formafelismerésüket is

A gyerekek minden bizonnyal élvezni fogják, hogy az elemekből egy szép nagy, hasznos traktor képét rakhatják ki. A puzzle 9 darabból áll, 2 éves kortól ajánlott.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Darabszám

Darabszám 9 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fa
Téma Közlekedési eszközök
Kód:  BGJ206
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621087268

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15