Oldal frissítése

Bigjigs Fa puzzle - kislány felöltöztetése

7 190 Ft

Bigjigs Fa puzzle - kislány felöltöztetése

A Bigjigs egy 1985-ben alapított, angol vállalat, melynek célja a legkiválóbb fa játékok elkészítése. A legnagyobb értéknek a vásárló teljes elégedettségét tartják és hajthatatlan törekvésük a lehető legjobb minőségű és legeredetibb termékek gyártására az adott alapanyagból. Varázsolódjon el a legtermészetesebb alapanyagoktól és tudja meg mit jelent az, hogy: Ha fából volna játéka, az élvezet a tetőfokára hágna.

A Bigjigs fából készült kirakós játékai nem csak bizonyítottan a márkához méltó minőségűek, de a színes és érdekes motívumok a termékeken inspirálják és fejlesztik gyermeke képzelőerejét. Válassza ki gyermeke kedvenc témáját, és kezdődhet is a móka. A kirakózás nem csak azért kedvelt tevékenység, mert leköti a gyerekek figyelmét, hanem azért is, mert fejleszti motorikus és felismerő képességeiket.

Az érdekesen kidolgozott "kislány felöltöztetése" kirakós magán a játékon kivül tartalmaz tömítést melybe az egyes darabok csomagolva vannak. A termék legnagyobb előnye, hogy azáltal, hogy a kirakosón a kislány öltözetét változtatja gyermeke, nem csak motorikus képességét, de színfelismerését is fejleszti.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Lányoknak
Alsó korhatár 1 éves kortól

Darabszám

Darabszám 10 db

Téma

Téma Emberek

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fa

Puzzle típusa

Puzzle típusa Berakós
Puzzle jellemzői Szabálytalan alakú

Összeállított puzzle méretei

Magasság 25 cm
Szélesség 36 cm

Anyag

Anyag Fa

Tulajdonságok

Típus Formaberakó puzzle
Rendeltetés Beltéri
Motívum Babák
Kód:  BGJ119
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621160572

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10