Oldal frissítése

Fa puzzle 2 db

Kiegészítők a termékhez

Fa puzzle 2 db

A csomag két fa puzzle-t tartalmaz, amelyeken gyerekek és felnőttek egyaránt gyakorolhatják kézügyességüket.  A cél, hogy sikeresen összerakja a csillagot és a kockát - egyszerűnek tűnik, de nem az. Ez az érdekes puzzle tökéletes időtöltés, ezenkívül fejleszti a finom motoros készségeket, a logikus gondolkodást, a térlátást és a kombinatorikát. A puzzle darabjai műanyag dobozban találhatóak, amely megoldási útmutatót is tartalmaz.

Adatok és egyéb jellemzők:

Puzzle-k száma:
2

A csomag tartalma:
fa puzzledarabok
doboz
megoldási útmutató

Ajánlott kor:
3 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK )2009. június 18) irányelvének a játékok biztonságáról és minden vonatkozó cseh szabályozásnak. CE szabványnak megfelelő.

Kód:  BR070
Termékszám:  8594166097513

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15