Oldal frissítése

Játék szett Sylvanian Family- Faház

Kiegészítők a termékhez

Játék szett Sylvanian Family- Faház

A Sylvanian Families figurák 1985-ben jöttek létre, Japánban. Fokozatosan vált világszerte keresetté. A motívumok már számos játékot és animációs filmet ihlettek, sőt megalapítottak egy Sylvanian Families klubot és támogatói csoportot is. A Sylvanian Families tagjai eredetileg erdei állatok, amelyek családokban élnek. Az utóbbi években azonban új szereplők is érkeztek: háziállatok és vadon élő állatok egyaránt. Minden családhoz saját különböző eszközök és tárgyak tartoznak, amelyeket bármikor meg lehet vásárolni, így bővítve a lehetőségeiket különböző eszközökkel, mint például egy házzal, vagy autóval, amelyek minden család számára szükségesek az élethez és nélkülözhetetlenek a pihenéshez. 

Egyedi játékokhoz ideális faház, amely lehetővé teszi, hogy a kicsi még kreatívabb történeteket találhasson ki, és élvezze a játékot kedvenc karaktereivel a Sylvanian Families sorozatból. Ez az egyedülálló házikó számos titkot rejt. Sőt, teljes mértékben elfér a dobozban. A játékteret most bővítheti egy faházzal, csúszdával, létrával és egy kosárral amellyel felhúzhat bármilyen játékot a fa koronájába. Ezzel a csodálatos játékkal a kisgyermek órákat tölthetnek zavartalan szórakozással, miközben fejlesztik az empatikus és gondoskodási képességeiket. A figurákat és kiegészítőket a csomag nem tartalmazza.

Műszaki adatok:

téma:
Sylvanian Families

A csomag tartalma:
faház
csúszda
létra
kosár 

Ajánlott kor:
4+

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról alkotott jogszabálynak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól
Kód:  HRAa1114
Termékszám:  8711915028820
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10