Oldal frissítése

Fafigurák - Medve család

4,9 7 értékelés
5 890 Ft

Fafigurák - Medve család

A legkedveltebb játékok gyakran a legegyszerűbbek is egyben. Repüljön vissza gyermekkorába, és ismerje meg gyermekeivel együtt e bájos medvecsaládot, amely teljes egészében fából készült. Medve úrral, Medve asszonysággal és két kis bocsukkal remekül fognak szórakozni mindannyian számtalan délutánon át. E klasszikus gyermekjáték lehetővé teszi a figurák arcának és ruházatának kicserélését. Az egyes elemek számtalan módon kombinálhatók, miközben a játék remek szórakozást biztosít az egész családnak. A játék elősegíti a gyermeki fantázia, koordináció és ügyesség fejlődését, 3 éves kortól ajánlott.

A figurák az 1985-ben alapított angol Bigjigs gyártó műhelyéből származnak, amely kezdetben kizárólag fa puzzle-k gyártásával foglalkozott. Minden játékuk kézzel és a cég alapítóinak nagy gondoskodásával készült, akik később a piacon értékesítették termékeiket. A vásárlók hamar megszerették a bájos játékokat, s a termékkínálat bővítésére, postai úton történő szállítás biztosítására, illetve katalóguson keresztüli rendelés biztosítására kérték a gyártót. A Bigjigs Társaság továbbra is a család tulajdonában áll. Termékeik Nagy-Britanniában és Nyugat-Európában is nagy népszerűségnek örvendenek. Minden Bigjigs játékot Angliában terveztek. A Bigjigs gyártócég játékainak minőségét tesztek igazolják, és megfelelnek minden értékesítési feltételnek az EU-ban, illetve az USA-ban.


 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám

Darabszám 24 db

Téma

Téma Állatok

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fa

Puzzle típusa

Puzzle típusa Berakós

Anyag

Anyag Fa

Tulajdonságok

Típus Formaberakó puzzle
Rendeltetés Beltéri
Motívum Állatkák
Kód:  BGJ142
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621087664

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15