Oldal frissítése

Fa fagylalt

5 1 értékelés

Fa fagylalt

A fa fagyi játékkal a gyerekek nagyon jól fognak szórakozni. Különösen tetszeni fog minden, 3 évesnél idősebb gyermeknek, aki házibulit rendez például kedvenc babáinak vagy plüss állatkáinak. Minden gyerek, aki szereti az édes fagylaltot, imádni fogja a fajátékot - remek kiegészítője lesz egy élelmiszerboltnak, édességboltnak, vagy egy csodálatos cukrászdának. A játék összesen 6 fagyit és praktikus fagyi tartó állványt tartalmaz. Minden fagylalt más színű, a csoki, az eper vagy a vanília a kedvenced? A játék minőségi fából készül, egészségre ártalmatlan festékkel kezelt. A játék segít a színek felismerésében, fejleszti a gyermekek fantáziáját és finom motorikus készségeit.

A fajáték legfontosabb jellemzői - fagylalt

  • Fa játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára
  • Kiváló minőségű fából készül
  • A készlet összesen 6 fagylaltot és egy állványt tartalmaz
  • Minden fagylalt más színű
  • A játék segíthet a színek tanításában, fejlesztheti a gyermekek fantáziáját, játékosságát és finom motorikus készségeit

Mérete:
11,5 × 11,5 × 11,5 cm


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAbz01208
Termékszám:  6971608445286

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20