Oldal frissítése

Érzékelős kockák

5 2 értékelés
28 390 Ft

Érzékelős kockák

Ötletes játék kisgyermekeknek 18 hónaptól. A Tickit szenzoros kockák sok figyelmet vonzanak, a gyerekek végtelenül felfedezik őket, visszatekerik és különféle módon összeállítják őket. Nem csoda. Összesen 16 négyzet alakú kocka tartalmaz egyedi tölteléket. Ezenkívül az egységesség érdekében az egyes alakzatok érdekes tartalmat rejtenek egy színben. A háromszögekben zöld akrilt, vizet, golyókat és homokot talál. Piros négyzetek, kék téglalapokban és sárga félkörökben. Játszhatsz az alakzatokkal az asztalon vagy a padlón, valamint a világító panelen, amelyek új dimenziót adnak a játéknak. Fejleszd a gyermekek finom motoros készségeit, támogassa az érzékszervi érzékelést és a kreatív játékot. A Tickit érzékelő kocka keretek tartós fából készülnek.

Az érzékszervi kockák legfontosabb tulajdonságai

  • Zseniális játék 1,5 éves gyerekeknek
  • 16 szenzoros kockából álló csomagolásban, különböző töltelékekkel
  • Négy különböző forma, mindegyik 4féle töltelékkel (színes akril, víz, golyó és homok)
  • Játsszon a földön vagy akár a világító panelen
  • Az érzékszervi kockák tartós, ártalmatlan fából készült kerettel rendelkeznek

Téglalap méretek:
140 × 70 × 40 mm

Csomag tartalma:
16 nagy keményfa tömb négy alakban (négyzet, téglalap, háromszög és félkör). Gyöngyöket, színes akrilt, színes homokot és vízzel vagy csillogó vízzel töltött tömböket tartalmaz.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 1,5 éves

Készség fejlesztő

Fejlődés 3D tájolás
Kód:  HRAbz13065
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060138820289

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20