Oldal frissítése

Eplin trollok smink a zsebében

Kiegészítők a termékhez

Eplin trollok smink a zsebében

Minden lány szereti festékek és kozmetikai. Ez egyedülálló inspiráló színes, szellemes, és teljesen elképesztő troll mese elvarázsol őket első látásra. V balení najdete lesk na rty, zrcadlo, aplikátory, příslušenství k prodlužování vlasů a další make-up společně s vakem na přenášení. Beauty nyilvánvalóan ártalmatlan és összetételét alkalmas a gyermekek számára. 

Legfontosabb jellemzők

  • Festék díszítő
  • Nem tartalmaz parabéneket
  • többszínű konténer
  • Beleértve hordtáska kozmetikai

baby Care

Vonzzák a gyermekek mesebeli karakterek nagyon egyszerű. A színes elfek létrehozott sorozat gyermekek kozmetikumok rikító. Ők használják a finom összetevőket alkalmas a gyermekek számára. Természetesen ott van a hiánya parabének. Tini lány, a szórakoztató és színes kit fog tapasztalni sok móka. 

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Trollok
Kód:  HRAa10367
Termékszám:  8001444198553

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20