Oldal frissítése

Építőipari gép - Truck

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Építőipari gép - Truck

A fiúk játékai közzül nem hiányozhat a teherautó. Ez a robusztus teherautó tökéletes választás a legfiatalabb építőipari gép rajongói számára. Alkalmas otthonra, kertbe vagy a homokozóba. Az autó rendelkezik dönthető platóval, 1 literes térfogattal. Nagy mennyiségű anyag fér el benne. Kiváló minőségű műanyagból készült és kerekei lágyított anyagának köszönhetően otthon is biztonságosan használható. Ergonómikusan formázott alakja biztosítja a kényelmes és biztonságos játékot, akár 2 éves kortól.

Legfontosabb jellemzők:
Anyaga:
műanyag
Méretek:
33 x 20 x 23 cm
Plató térfogata:
1 l
Ajánlott korosztály:
2 éves kortól
A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Tulajdonságok

Szín Sárga

Méret és súly

Hosszúság/mélység 33 cm
Szélesség 20 cm
Magasság 23 cm

Kisautók

Tulajdonságok Homokhoz alkalmas
Kód:  HRAa3467
Termékszám:  4004943568364

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20