Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Éneklő Brumda méhecske

4,6 32 értékelés
1 890 Ft

Éneklő Brumda méhecske

Az aranyos Brumda plüss méhecske garantáltan örömet szerez minden meserajongónak. Ez a vidám, aranyos, bár egy kicsit rakoncátlan barát puha plüssből készült és szinte hívogat egy meleg ölelésre. A gyermekek pillanatokon belül megtanulják a három dalt, amelyet a méhecske dalol (cseh nyelv). Elég megnyomni a kezét, és indulhat a koncert! A játék alkalmas bármilyen korban lévő gyermek számára.

Műszaki adatok:

Anyag:
Plüss

Méret:
29 cm

Akkumulátor:
1 x AG13
(a játék része, nem cserélhető)

Ajánlott korosztály:
Csecsemőkortól

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Játék magassága

Játék magassága 29 cm

Méret

Méret Kisméretű

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Méhecske

Tulajdonságok

Tulajdonságok Beszélő

Innen ismerheted

Téma Včelí medvídci
Kód:  HRAa5333
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592117942790

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05