Oldal frissítése

Enduro Yupee Policie lábbal hajtós motor (nagy)

4,7 15 értékelés
8 690 Ft

Enduro Yupee Policie lábbal hajtós motor (nagy)

A Yupee Enduro Policie kismotor vonzó design-jával minden 3 év körüli kisgyermek kedvenc játéka lesz. Gyermeke ezzel a játékkal megkapja a szükséges támogatást és magabiztosságot, és gyorsabban fog haladni a helyes irányba. Ez a rendőrségi kismotor minőségi, könnyű műanyagból készült, és megfelel a biztonsági előírásoknak. A játék anyaga tartós, és könnyedén ellenáll az ütődéseknek.

Gyermeke könnyedén vezetheti és menőverezheti a kismotort, a kormánynak köszönhetően, mely közvetlenül mozgatja az első kereket. Ez a játék fejleszti gyermeke figyelem fenntartó képességét, térbeli tájékozódását, valamint motoros képességeit. Mindemellett segíti az izmok természetes fejlődését és erősíti gyermekének lábait. Ezzel a motorral gyermeke csodálatosan fog szórakozni. A motor külsejének köszönhetően gyermeke úgy fogja érezni magát, mintha ő is a rendőrség tagja lenne.


Jellemzők:

  • 3 éves kortól ajánlott
  • Ülésmagasság: 31 cm
  • Terhelhetőség: 25 kg
 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Motívum

Motívum Tűzoltók és rendőrök

Szín

Szín Szürke

Tömeg

Tömeg 1,2 kg

Kapacitás

Kapacitás 25 kg

Ülés magassága

Min. ülésmagasság 31 cm

Jellemzők és felszereltség

Design Motor
Váz anyaga Műanyag
Nyomvonalak száma Többnyomvonalú
Kód:  HRAa5544
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592190504007

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05