Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Enchantimals Campfire Friends

Kiegészítők a termékhez

Enchantimals Campfire Friends

Gyermeked boldog az erdőben és szereti a tábortüzeket is? Akkor ne  is habozz megvásárolni az Enchantimals Campfire Friends-t! Ezzel a játékbabával biztosan élvezni fogja a tűzrakást. A csomag tartalmaz egy Raelin Raccoon babát, amely színes pólóba és rövidnadrágba van öltöztetve, fejét egy kalap és a fülek díszítik, a haja pedig lila színű. Természetesen rózsaszín csizmák is vannak rajta. Ahhoz, hogy kislányod mégjobban szórakozzon a babát elkíséri Pester és még egy kis barátjuk. Azért, hogy a máglya teljessé váljon és mégjobb hangulatú legyen, a szett része a tűzrakás, a lámpás és a nyársra húzott mályvacukor is. A fantáziájára bízva gyermeked átélhet többféle Enchantimals Campfire Friends játékhelyzetet. Alkalmas 4 éves kor feletti gyermekek számára.

Az Enchantimals Campfire Friends baba főbb jellemzői

  • Divatosan öltözött baba, kiegészítőkkel
  • A csomag tartalmaz 2 kisállatot, a tábortüzet és rózsaszín mályvacukrot
  • A baba mérete 15 cm
  • Alkalmas 4 éves kortól
  • Mattel gyártói minőség garancia

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Enchantimals
Kód:  HRAjd0291d
Termékszám:  ASRT0887961447576

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15