Oldal frissítése

Én kicsi pónim Rainbow Dash plüss póni

Kiegészítők a termékhez

Én kicsi pónim Rainbow Dash plüss póni

Plüss póniRainbow Dasha My Little Pony-tól 32 cm-es magasságig minden kedvesem az animált Little Pony barátságom varázslatához. Aranyos pegazusnak gyönyörű rózsaszín szeme van, világoskék kabátja és gyönyörű szivárványos sörénye és farka . A hátán kék szárnyak és hímzett díszítés találhatóflash formájában egy felhővel. Rainbow Dashmagas önbizalommal ésfizikailag nagyon jártasSzereti a versenyt, nem szeret elveszíteni, és mindenáron a figyelem középpontjában áll.

A kék plüss Rainbow Dash My Little Pony legfontosabb jellemzői

  • Plüss póni - pegasus
  • A kis póni barátságom a mágia
  • Gyönyörű kék ??kabát és szivárványos sörény és farok
  • Izgalmas plüssből készült
  • Puha és kellemes tapintású
  • Jó móka

Lágy, töltött állat

A kék repülő póni Rainbow Dash egy izmos plüssből készült, amely kellemes tapintású . Nagyon vendégszerető, szeret ölelkezni, és biztosan kedvenc barátja lesz, akivel a gyerekek minden éjjel elaludhatnak a kiságyban. Adj gyermekeidnek ezt a gyönyörű, puha, plüss játékát, amelyet órákig élvezhet és élvezheti a sok mulatságot.
Paraméterek és specifikációk:
Anyag:
Plüss
Magasság:
32 cm
Színtervezés:
Kék

Ajánlott életkor:
3 év alatt

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 32 cm
Kód:  HRAif0355j
Termékszám:  ASRT5010993332748
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10