Oldal frissítése

My Little Pony Princess Twilight Sparkle plüss póni

Kiegészítők a termékhez

My Little Pony Princess Twilight Sparkle plüss póni

A 32 cm magas Princess Twilight Sparkle plüss póni a My Little Pony-tól az Én kicsi pónim: Varázslatos barátág rajzfilmsorozat minden rajongójának örömet szerez. Az aranyos egyszarvúnak csodálatos szeme és gyönyörű lila szőre, sörénye és farka van, amelyeket rózsaszín és sötétlila csíkok díszítenek. Oldalán egy hatágú csillag alakú jel található öt kicsi csillaggal. A hátán szárnyai vannak, a fején pedig egy szarv. Twilight Sparkle nagyon okos, minden kérdésre tudja a választ. Hatalmas varázsereje van, és rengeteg varázslatot ismer.

A Princess Twilight Sparkle My Little Pony lila plüss póni fő jellemzői

  • Plüss póni - egyszarvú
  • Az Én kicsi pónim: Varázslatos barátság című sorozat témájára
  • Gyönyörű lila szőr rózsaszín csíkokkal
  • Puha plüssből készült
  • Puha és kellemes tapintású
  • Nagyszerű szórakozás

Puha plüss kedvenc

A Princess Twilight Sparkle lila póni puha plüssből készült, amelynek kellemes a tapintása. Nagyon kedves, szeret összebújni, és biztosan kedvelt barát lesz, akivel a gyerekek minden este elaludhatnak a kiságyban. Szerezd be gyermekeidnek ezt a gyönyörű, puha, plüss játékot, amellyel órákon át elszórakozhatnak, és rengeteg nagyszerű mulatságot élhetnek át.
Paraméterek és specifikációk:
Anyag:
Plüss
Magasság:
32 cm
Színváltozat:
Lila

Ajánlott életkor:
3 éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 32 cm
Kód:  HRAif0355i
Termékszám:  ASRT5010993332748
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05