Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Én kicsi pónim Pinkie Pie plüss póni

Kiegészítők a termékhez

Én kicsi pónim Pinkie Pie plüss póni

A 32 cm magas Pinkie Pie, a My Little Pony plüssjátéka minden My Little Pony rajongónak nagy örömet okoz majd. Az aranyos pegazusnak gyönyörű szeme van, szőre, sörénye és farokszőre pedig csodaszép rózsaszín. A hátán édes hímzés található. A Pinkie Pie póni nagyon barátságos, kedves és energetikus, renegeteg baráttal rendelkezik. Több zenei hangszeren is játszik, még zenét és dalszövegeket is ír. Szeret mindent, ami édes, és imád bált rendezni a barátainak.

A rózsaszín Pinkie Pie My Little Pony plüssjáték legfontosabb jellemzői

  • Plüss tengeri pegazus
  • A kis póni barátsága valódi varázslat
  • Gyönyörű rózsaszín ? plüss borítás, sörény és lófarok
  • Minőségi plüssből készült
  • Puha és kellemes tapintású
  • Jó móka

Lágy, kitömött plüssállat

A rózsaszín repülő póni, Pinkie Pie egy puha plüssből készült, kellemes tapintású játék. Nagyon szerető társ, szereti ha ölelgetik és biztosan a gyermeked kedvenc barátja lesz, akivel még az elalvás sem okoz majd problémát a kiságyban. Add meg gyermekeidnek ezt a gyönyörű, puha, plüssjátékot, amellyel gyermekeid órákig kiélvezhetik a sok-sok mulatságot, amit a játék kínál.


Paraméterek és specifikációk:
Anyag:
Plüss
Magasság:
32 cm
Szín:
Rózsaszín

Ajánlott életkor:
3 év alatt

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 32 cm
Kód:  HRAif0355h
Termékszám:  ASRT5010993332748
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20