Oldal frissítése

Én Kicsi Pónim - Átlátszó Flower Wishes Póni csillámmal és kiegészítőkkel

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Én Kicsi Pónim - Átlátszó Flower Wishes Póni csillámmal és kiegészítőkkel

Milyen varázslatos a kis tündérpónik világa! Minden kislány jól ismeri. Szépek, vidámak, és gyönyörű színekkel és hosszú sörénnyel büszkélkedhetnek. Most már teljesen átlátszó, csillámmal teli pónik is léteznek. Csodálatosak, mindenkit elbűvölnek a szépségükkel. Megkaphatja a legkedvesebb pónijai közül ötöt kiegészítőként - Flower Wishes-t, Applejack-et, Blossomforth-ot, Lily-Valley-t és a Rainbow Dash-t - az elválaszthatatlan barátokat. Minden nap egy csodálatos kalandot fog velük megtapasztalni, és este jó éjszakát kívánnak Önnek. Mindig helyük lesz a szobában. Élvezze a gyönyörű játékokat a saját fantáziája szerint, tegyen csillámot a kicsi pónik sörényére, és mindig mosolyt fognak csalni az arcára!
Csomagolás méretei
14 × 17 × 4 cm
Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és a cseh szabályozás szerinti jogi normáknak. A doboz tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa6200d
Termékszám:  ASRT5010994847586
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10