Oldal frissítése

Eli, a kiselefánt

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Eli, a kiselefánt

Eli, a kiselefánt egy szórakoztató kis barát a legapróbb csöppségeknek. Eli kellemes tapintású textil anyagból készült, és különböző színeinek és mintáinak köszönhetően azonnal felkelti a kisgyermekek figyelmét. Meghúzásra az elefánt rezeg, ezzel segítve elő a finom motoros képességek és a babák intelligenciájának megfelelő fejlődésését. A játék ideális kiságyra, autósülésre vagy babakocsira csíptetve.

Specifikációk:

Ajánlott korosztály:
újszülött kortól

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009 június 18-i 2009/48/ES a játékok biztonságáról szóló előírásnak és a cseh szabályozás minden jogi normájának. CE megfelelőségi nyilatkozattal ellátva.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  FOB037
Termékszám:  735259004034

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05