Oldal frissítése

Elemes taxi

4 290 Ft

Elemes taxi

Minden valamirevaló taxis, aki azt akarja, hogy az emberek elégedettek legyenek, és vagy a városban, vagy a repülőtérre szállítja az utasait, jellegzetes sárga taxival dolgozik, amelyeket jól ismerünk az amerikai filmekből, de fokozatosan Európában is mindennapossá válnak, sőt ma már Magyarországon is szinte csak ilyen taxikat láthatunk. A játéktaxi esetében nem csak egy közönséges sárga autóról beszélhetünk. A gyerekek örömére tökéletesen kidolgozott részletekkel rendelkezik (pl. az ajtó nyitható), hanghatásokkal és működő fényekkel - minden a tetőn található gombok segítségével működtethető.

A Taxi fő előnyei

  • Hagyományos, sárga kivitelezés
  • Tökéletesen kidolgozott részletek
  • Taxi hang- és fényeffektusokkal
  • Elemmel működik (tartozék)

Csak csomagold ki és indulj

A műanyag taxi 23 cm-es, három AG13 elem működteti, amelyeket a csomag tartalmaz. Csak csomagold ki a taxit és kezdetét is veszi a hosszan tartó szórakozás. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Kisautók

Kisautó hossza 23 cm
Kód:  HRAif4536
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592386056617
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10