Oldal frissítése

Elemes pénztárgép mikrofonnal 29x21x16 cm

Kiegészítők a termékhez

Elemes pénztárgép mikrofonnal 29x21x16 cm

Melyik gyerek ne szeretne vásárolni. Különösen, ha csak neki vásárolunk dolgokat. Még nagyobb élményt jelent az üzletben az eladók és a pénztárosok munkája. Ha ez a szakma vonzza gyermekét, szerezzen neki saját pénztárgépet! Az elemmel működő, mikrofonnal ellátott pénztárgép lehetővé teszi, hogy gyermeke a pénztárgéphez hívja a többi alkalmazottat, tájékoztasson egy szabad pénztárgépről, vagy kérje az üzletvezető érkezését. A pénztárgép papír bankjegyeket és műanyag érméket tartalmaz, amelyeket a zárható pénztárgépdobozban tárolhat, így minden pénze biztonságban marad. A gyerekek kiszámolhatják az áruk árát a funkcionális számológépen, és mérlegelhetik a gyümölcsöket vagy zöldségeket a mérlegen. A pénztárgép kialakítását a kiválasztott árukhoz tartozó gombok egészítik ki, amelyek megjelölhetők. Az elemmel működő, mikrofonnal ellátott pénztárgép hároméves kortól alkalmas gyermekek számára.

A mikrofonos, elemes pénztárgép főbb jellemzői

  • A pénztárgép három 1,5 V-os AA elemmel működik (nem tartozék).
  • Papír bankjegyek és műanyag érmék
  • A pénztárgép működő mikrofonnal és számológéppel van felszerelve
  • A mikrofonnal ellátott, elemmel működő pénztárgép fejleszti a képzelőerőt, a szociális és kommunikációs készségeket, valamint a számolási készséget.
  • A gyerekek és Ön örülni fog a szép megjelenésnek és az egyszerű működésnek.

Paraméterek

Méretek

Hosszúság/mélység 16 cm
Szélesség 29 cm
Magasság 21 cm
Kód:  HRAnk006137
Termékszám:  5901271539532

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05