Oldal frissítése

Elektronikus xilofon játékdobbal

3,7 7 értékelés
10 290 Ft

Elektronikus xilofon játékdobbal

Van egy kis zenész a háznál? Szerezz neki örömet egy játékdobos elektronikus xilofonnal. Ez az interaktív játék rengeteg lehetőséget rejt magában. Gyermeked különféle dallamokat játszhat el a dobon vagy a billentyűkön. Az elektronikus xilofon képességfejlesztő játékként is megállja a helyét, hiszen segítségével a gyermekek megismerhetik színeket, a számokat és az állatokat. A játék 1,5 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

A játékdobos elektronikus xilofon legfontosabb jellemzői

  • A játékdobos elektronikus xilofon billentyűket és egyéb interaktív gombokat tartalmaz
  • Segíti a gyermekeket a színek, a számok és az állatok felismerésében
  • Négy világító dobot, cintányért és gombokat is találsz zene elindításához
  • Tetszeni fognak a xilofon és a zongora üzemmódok
  • A xilofon hangereje beállítható
  • Értékelni fogod, hogy az interaktív játék öt nehézségi fokozatú

Az elektronikus xilofonnal sokfélét játszhatsz 

Ez az interaktív játék négy világító dobbal, egy világító cintányérral, egy zene indító gombbal, egy dal indító gombbal és három további gombbal felszerelt, melyekkel a játékok indíthatók el. Nyolc színes zongora billentyű is található rajta és öt különböző mód közül választhatsz, például zongora, trombita vagy gitár. Magán a xilofonon nyolc színes billentyű található, állatokkal és számokkal. A jobb oldalon a játék egy kezelőpanellel felszerelt, amelyen négy különböző módot indíthatsz el, például harangjáték, xilofon, állatok vagy szám mód. Az interaktív xilofon hangereje egy gomb segítségével szabályozható,  amely a játék ki- és bekapcsolására is szolgál.

Az üzemmódok bővítik a xilofon használati lehetőségeit

Az állat mód bekapcsolásakor megtudhatod, milyen hangokat adnak ki a billentyűkön látható állatok, a szám móddal pedig a számok felismerését gyakorolhatják a gyerekek. A dob jazz és djembe hangjait idézi elő, de ha úgy tetszik, lejátszhatod a kilenc előre beállított dal egyikét is. Az elektronikus xilofon öt különböző nehézségi fokozatra képes, így gyermeked soha nem fogja megunni a szórakozást.

Mérete:
20,5 × 26 × 37,5 cm


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 1,5 éves

Típus

Típus Xilofon

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  HRAnk002225
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3502

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15