Oldal frissítése

Eleketromos kulcsok

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Eleketromos kulcsok

A színes, elektromos kulcsokkal a gyermekek 3 hónapos koruktól kezdve játszhatnak. A kulcsok segítségével a gyermekek fejlesztik a vizuális észlelésüket, és megtanulják felismerni a különböző hangokat. Mutassa meg gyermekének, hogyan kell a kulcsokat megrázni, hogy mókásan csörögjenek. Mondja el gyermekének, hogy a kulcsokra szükség van az autó bestartolásához. Beszélje meg vele az úti célt, hogy hova mennek, és kivel találkoznak. A verbális kommunikáció nagyon fontos. A kicsikhez gyakran és sokat kell beszélni, hogy hallják az emberi hangot, és ezáltal fejleszthessék a saját kommunikációs készségeiket. A gombok megnyomásával a játék különféle hangokat ad ki. 

Ajánlott kor:
3 hónapos kortól

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Kód:  FOB321
Termékszám:  037977801583

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05