Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Electronic pets – fekete

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electronic pets – fekete

Találja meg a játék élvezetét a legendás interaktív Electronic pets játékkal - elegáns fekete Tamagotchi-val. Valamikor minden gyerek erre vágyott. Ez a Tamagotchi, mely 1997 óta a piacon van, a gyerekek még mindig erre vágynak. A fekete Tamagotchi bekapcsolása után a kijelző felvilágít, és a gyermek létre hozza az ő kis állatkáját, amelyet fürdetni kell, etetni, itatni, mindennap gondoskodni róla. A gyerekek gyakran versenyeznek egymással, ki tudja jobban gondját viselni a kisállatnak. Az elektronikus interaktív háziállat játék a fekete Electronic pets - a Tamagotchi - tökéletes arra, hogy tesztelje a gyermek mennyire tud felelősségteljesen viselkedni, ha esetleg élő állat gondozására kerül sor. Ébressze fel gyermekében a gondoskodás, kreativitás, felelősség, koncentráció, képzelet és fantázia örömét ezzel a Tamagotchi Electronic pets játékkal.  Alkalmas 4 éves kortól, kiváló minőségű műanyagból készült. Több színben kapható.

A fekete színű Tamagotchi Electronic pets legfőbb jellemzői:

  • Fekete színű Tamagotchi Electronic pets
  • A Tamagotchi kiváló minőségű anyagból készült
  • Interaktív játék
  • Gyermek hosszútávú szórakozásáért
  • Tamagotchi megmutatja a gyermek felelősségtudatát
  • A játék fejleszti a türelmet, képzeletet és a vágyat a mások iránti törődés felé
 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól
Kód:  HRAif3555
Termékszám:  8594187360016

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10