Oldal frissítése

Elektromos mixer

Kiegészítők a termékhez

Elektromos mixer

A kisgyerekek szeretik utánozni szüleik tevékenységeit. Főleg az anyukák vagy apukák konyhai tevékenysége lehet számukra szerfölött érdekes. Ettől az elemekre működő elektromos mixertől gyermeke igen vidám lesz, mert a kibocsátott hangnak és fénynek köszönhetően a mixer úgy néz ki, mint az igazi. A csomagolás tartalmazza az elemeket, így a tészta előkészítése a tortához vagy kalácshoz már kezdődhet is.

Az elektromos játék mixer fő tulajdonságai

  • Elemekkel működő elektromos mixer, hanggal és fénnyel
  • A készlet része a keverőtál is
  • A 2 AA elem már be van helyezve
  • Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott
  • Dobozba csomagolva

Anyag:
műanyag

Szín:
különböző

Nagyság:
21 cm

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 
Kód:  HRAif3351
Termékszám:  8592190226985

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15